AcasăGermaniaBărbat din Hamburg amendat cu 4.000 de euro după ce şi-a pus...

Bărbat din Hamburg amendat cu 4.000 de euro după ce şi-a pus litera „Z” pe geamul maşinii

-

Un bărbat din Hamburg a fost găsit vinovat în instanţă pentru “aprobarea războiului din Ucraina” după ce a afişat pe geamul din spate al maşinii sale litera “Z”, simbolul agresiunii ruse. Germanul va trebui să plătească o amendă de 4.000 de euro, însă sentinţa nu a intrat încă în vigoare, relatează Ziare.com.

Inculpatul, 62 de ani, a încercat să demonstreze în instanţă că Z-ul de pe maşina sa nu ar fi avut nicio legătură cu războiul Rusiei împotriva Ucrainei.

“Gestul inculpatului conţine aprobarea războiului din Ucraina, care este un război agresiv conform Codului Penal Internaţional, precum şi o manifestare de solidaritate cu Rusia”, a precizat instanţa.

Deşi, după izbucnirea invaziei ruse în Ucraina, litera “Z” a ajuns să fie cunoscută ca un simbol al acestei agresiuni, în instanţă, germanul a dat multe versiuni despre ceea ce înseamnă litera ”Z”, pe care a plasat-o pe geamul maşinii sale.

epochtimes-romania.com/news/

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

After Effects Guru: Tracking and Stabilizing Footage

0
The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...